SAGA Bluetooth højttaler

DKK 4.995,00DKK 5.395,00

Vi håndlaver højttaleren i den kombination, du ønsker. Hos os forener vi design med komponenter fra moderne teknologi.

Vær opmærksom på, at når du vælger corian som top/bund, vælger du samtidig trætype til din basport samt eventuelt greb.

Kombinationen valnød, sort læder og uden greb levere vi inden jul ved bestilling inden 19. december.
Resten er der 15-30 dages leveringstid på.

Se ovenover for leveringstid.

Ryd
Varenummer (SKU): 112 Kategori:

Description

SAGA højttaleren laves i eksklusive materialer på vores værksted i København. Vi bruger naturlige materialer som træ og italiensk læder samt corian – et materiale, der især er kendt fra møbelindustrien, men også egner sig til højttalere pga. sin høje stivhed og densitet.

Fokus på detaljerne

Hos Siala ses filosofien af et kompromisløst design uanset vinklen. Bagsiden på din højttaler er dekoreret med et panel af børstet messing, som giver et elegant udtryk. I panelet finder du også de indbyggede LED indikatorer, AUX plug-in samt power input.

Vi udvælger selv træet nøje og udskærer det selv til din højttaler på vores værksted i København. På den måde sikrer vi os, at kvaliteten er helt i top.

Teknologien bag

Vi arbejder med den nyeste teknologi i vores højttalere. De er lavet med touch knapper, så du blot skal placere fingeren over de indgraverede symboler i din højttaler for at bruge den.

Hvis du har to Siala højttalere til hjemmet, kan du forbinde til begge på en gang. Højttalerne har endda både en indendørs – og udendørs indstilling, så den gode lyd altid bevares.

Lyden i centrum

Vi har gennem hele designprocessen haft lyden i centrum. Kernen af højttaleren er bygget af højkvalitets birkekrydsfiner, hvilket er sublimt til lyd pga. høj stivhed og evne til at skille sig af med energi. Det, kombineret med vores matrixafstivning, giver et utroligt stift og neutralt kabinet. Samtidigt har vores brug af flere forskellige materialer den effekt, at vi bedre får ryddet op i overskudsenergien og får den væk fra de områder, som irriterer øret.

Hjernen i det hele, vores forstærker, har vi fået specialfremstillet, så vi er sikre på, at den lever op til vores krav. Den leverer i samarbejde med vores førsteklasses højttalerenheder en uovertruffen lydoplevelse.

Siala plejesæt

Når du får tilsendt din særlige højttaler, modtager du bl.a. også et Siala plejesæt, så du kan forkæle materialerne på din SAGA højttaler og holde dem flotte og friske.

Yderligere information

Top/bund

, , , , ,

Lædertype

, ,

Greb

,

Dimensioner

32 x 21 x 21 cm

Vægt

6.5 kg

Batteri

18.5 V – 4500 mah Lithium Ion

Varighed

8-24 timer

Tilslutning

Bluetooth 4.2 eller 3.5 mm stereo jack

Forstærker

4 Kanals, 200W klasse-d PurePathTM smart amp med kraftfuld dsp

Højttaler konfiguration

2 x 4" basenheder + 2 x 0,75" silke membran kvalitetsdiskanter

Frekvensgang

43-20.000 hz